Naar de hoofdpagina van Dirty Harry & The Magnum Horns         

Terug naar de hoofdpagina.

 

 

Naar de biografie van Dirty Harry & The Magnum Horns

De roadies van Dirty Harry and The Magnum Horns

Naar de pagina over de CD's van Dirty Harry & The Magnum Horns

Naar de fotopagina

Dirty Harry and The Magnum Horns Boeken.

Bühne opstelling en technische info.

Naar de links pagina

 

 

Volg ons op

Facebook:Met zijn zeventienjarig bestaan is de acht mans formatie "DIRTY HARRY AND THE MAGNUM HORNS" een begrip in het Gooi. In al die jaren stonden zij garant voor spetterende en verassende optredens, trokken overal een vaste schare trouw publiek en werden als mannen in het zwart iconen in de Gooische popscene.

Hun eerlijke rockmuziek, met een hoog hos- en meezinggehalte, de opzwepende blazers en de verassende gastoptredens (o.a. Peter Koelewijn), maakten ieder optreden tot een waar feest.

In 2001 besloten zij dat de gemiddelde leeftijd per bandlid inmiddels ver boven de toelaatbare grenzen was opgelopen en werd het tijd om met pensioen te gaan. In hun nalatenschap lieten zij twee CD’s achter, het live opgenomen “One for the road” en “2 kilometer sessie”, opgenomen in en genoemd naar de studio waarin ook de bekende “2 meter sessies” worden opgenomen.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en de mannen hebben de rollators weer op de invalidenparkeerplaats gezet, de zwarte pakken weer aangetrokken (hier en daar een naadje uitgelegd) en de instrumenten uit het vet gehaald. Ze zijn weer helemaal terug en dat in bijna de volledige originele bezetting:

Harry Ottjes - Leadzang & Bluesharp

Erik Battem - Drums

Robin Does - Slaggitaar en backing vocals

René de Vink - Basgitaar en backing vocals

Peter Krul - Sologitaar en backing vocals

Hans Kreisel - Trompet

Cees van de Meent - Trombone

Richard de Jongh - Saxofoon

De groep heeft al een aantal indrukwekkende wapenfeiten op zijn naam staan, zoals een finaleplaats in de Nederlandse "Battle of the Bands" en niet te vergeten het uitbrengen van de CD's "One for the road" en "2Km sessie". De band heeft in 2000 het 15-jarig jublieum gevierd met een spetterend optreden in De Lelie in Hilversum, alwaar voor één keer Peter Koelewijn het front kwam versterken.

CD "One for the road"

CD "2 Km sessie"

De Harry’s hebben er duidelijk weer zin in en de vonken springen er weer vanaf. Goed nieuws dus voor alle fans die weer op een feestje zitten te wachten.

Terug naar de hoofdpagina